Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Joe Biden Çekildi, Bitcoin Fiyatı Yükseldi!

Bitcoin (BTC) fiyatı, Joe Biden’ın başkanlık seçiminden çekilmesi sonucunda yükseldi.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, dün X hesabından yaptığı paylaşımda başkanlık yarışından çekildiğini belirtti. Biden, sonraki paylaşımında Başkan Yardımcısı Kamala Harris’i desteklediğini açıkladı.

Biden, “2020’de partimizin adayı olarak ilk kararım Kamala Harris’i Başkan Yardımcım olarak seçmekti. Ve bu verdiğim en iyi karardı. Bugün Kamala’nın bu yıl partimizin adayı olmasına tam desteğimi sunmak istiyorum. Demokratlar; bir araya gelip Trump’ı yenmenin zamanı geldi. Bunu yapalım” ifadelerini kullandı.

Merkeziyetsiz bahis platformu Polymarket’e göre Joe Biden’ın yerine geçecek adayın Kamala Harris olmasına yüzde 86 ihtimal veriliyor.

Biden’ın yarıştan çekilmesiyle birlikte Bitcoin fiyatı yükselişe geçti. CoinGecko verilerine göre BTC, son 24 saat içerisinde yüzde 1,3 yükseldi ve 68.000 dolara yaklaştı.

Başkanlık seçiminde Biden’ın rakibi olan Trump, son aylarda kripto para endüstrisi hakkındaki görüşlerini değiştirdi. Trump, başkan seçilmesi halinde kripto para yanlısı politikalar izleyeceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!