Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

John McAfee Bitcoin’in Nasıl 1 Milyon Dolara Varacağını ”Kanıtıyla” Açıkladı!

Kripto para sektörünün ‘çılgın’ ismi olarak tanınan John McAfee, yine yaptığı ilginç bir açıklama ile adından söz ettirmeyi başardı. Bitcoin fiyatının 2020 yılının sonuna kadar 1 milyon dolarlık birim fiyata ulaşacağını iddia eden ünlü isim, yeni sunduğu bir kanıt ile hem tepki hem de onay aldı. McAfee, kendisini ‘zaman yolcusu’ olarak tanımlayan Bitcoin traderının yaptığı önceki açıklamaların şu ana kadar ”hiç yanlış olmadığını” vurguladı.

Zaman yolcusu olduğunu iddia eden bir kişi doğal olarak kanıt açısından pek güvenilir olmasa da, ilgili kişinin ünlü gönderisinden de anlaşılabileceği üzere bugüne kadar yaptığı tahminlerin büyük bir çoğunluğu ”tuttu”.

Zaman yolcusu yaklaşık 5 yıl önce yayınladığı bir gönderide Bitcoin’in 2021 yılında 1 milyon dolarlık birim fiyata çıkacağını ifade etmişti. Zaman yolcusu bunun yanı sıra Winklevoss ikizlerinin gelecekte saldırıya uğradığını da vurguladı. Görünüşe göre Winklevoss ikizleri ilk ‘ölecekler’ arasında ve bunun temel nedeni kripto paraların toplumun yapısına zarar verdiğini düşünen terörist hareketlerin yüksek oranda BTC’ye sahip olduğu düşünülen birçok kişiye saldırı yapacağı belirtildi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment