Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

John McAfee de Libra Sevmeyenler Arasına Katıldı!

Ünlü anti-virüs firmasının kurucusu olan John McAfee, siber güvenlik sektöründeki kariyerine ara verirken, kripto para sektöründe inanılmaz bir tanınırlık elde etti.

McAfee özellikle ara ara tekrarladığı ve arkasında olduğunu belirttiği Bitcoin 2020 yılına kadar 1 milyon dolara ulaşacak tahmin ile gündeme gelmekte ve eleştirilmekte. Ünlü ismin geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda değindiği son konu ise Facebook’un stabil koin projesi Libra oldu.

Libra’nın, kripto paraların piyasaya sürülmesinin arkasındaki ilk amacın tam tersini hedeflediğini belirten John McAfee, bunun insanlara ekonomik özgürlük vermek yerine yapılan her şeyi takip etmek için tasarlanan bir kripto para olduğunu vurguladı. Facebook’un elindeki veriler ile kişiler hakkında her şeyi bildiğini ifade eden siber güvenlik uzmanı, her bir finansal işlemin bilgisinin Libra ile aktarılacağını vurguladı.

Libra’nın bu merkeziyet özelliği aslında sadece McAfee tarafından değil, kripto para sektörünün birçok ismi tarafından da benzer şekilde eleştirilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment