Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

John McAfee, Koin Bülteni’ne Konuştu: Bitcoin Fiyatı Umrumda Değil!

Kripto para sektörünün en önde gelen isimlerinden birisi olan John McAfee, Koin Bülteni ekibine konuştu ve önemli açıklamalar yaptı.

McAfee, Bitcoin fiyatının umrunda olmadığını ifade ederken, esas olarak dikkat ettiği şeyin Bitcoin’in kullanım oranı olduğunu söyledi.

Gizlilik Büyük Bir Sorun

Bitcoin’in gizlilik noktasında hiç iyi işler çıkarmadığını ifade eden McAfee, buna karşın Monero gibi tamamen gizlilik odaklı olan ürünleri ise övdü.

Şu anda Bitcoin ağında bir işlem yapıldığı zaman ilgili cüzdanlar hakkında çok kolay bilgi sahibi edinilebildiğini belirten McAfee, aynı şeyi bir bankanın yapması durumunda o bankayla kimsenin çalışmayacağını iddia etti.

Ethereum için de konuşan McAfee, Ethereum ağına gizlilik özelliği gelmesinin elzem olduğunu belirtti.

Merkezi Borsalar Hükümete Maşa Olur

Başarılı yönetici, kendi merkeziyetsiz borsası McAfee DEX hakkında da konuştu. Merkezi olmayan borsa konseptlerinin gelecekte çok daha revaçta olacağını belirten McAfee, öte yandan merkezi borsaların ise hükümetin birer maşası olduğunu belirtti.

Hükümetlerin borsalar aracılığı ile denetleme yaptığını ve borsaların da bunu kabul ederek kripto para yatırımcılarının tüm bilgilerini hükümet ile paylaştığını aktaran McAfee, kendisinin kurucusu olduğu borsada ise kullanıcılardan hiçbir kritik bilgi istenmeyeceğini belirtti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • SAMORUQ
    Posted 24 Mart 2020 - 23:53 23:53

    adam merkeziyetsizlikten bahsediyor sen adama ne soruyorsun utanmasan bu yaz icinde ne olur diyeceksin adam fiyat beni ilgilendi
    rmiyor 15 20 sene ilerisini düşünüyorum diyor halen ne olur diyorsun

Leave a comment