Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

John McAfee: Asıl Shitcoin Bitcoin’dir

John McAfee sosyal medya hesabından yeni bir gönderi paylaştı ve asıl shitcoin’in Bitcoin olduğunu söyledi.

Daha İyileri Çıktı

Kripto para takipçileri günümüzde teknolojik, mali, lojistik vs. açıdan yetersiz olan kripto paralara “shitcoin” etiketini yapıştırıyorlar. Shitcoin kelimesinin genelde piyasa değeri düşük olan, piyasada pek bir iddiası olmayan kripto paralar için kullanıldığını görebiliriz.

John McAfee ise kısa süre önce bir gönderi paylaştı ve epey beklenmedik bir kripto paraya shitcoin etiketi yapıştırdı. McAfee’ye göre günümüzde asıl shitcoin artık Bitcoin oldu.

McAfee’nin açıklamalarına göre kripto para dünyasının geleceği artık alternatif kripto paralara (altkoin) emanet. Bunun sebebi ise altkoinlerin artık Bitcoin’e kıyasla çok daha gelişmiş durumda olmaları. McAfee’nin açıklamalarından da görülebileceği üzere kendisi Bitcoin’de akıllı kontrat teknolojisinin olmadığını, BTC’nin diğer koinler kadar güvenli olmadığını vurguluyor.

İlk Kez Söylemiyor

John McAfee, Kasım 2017’de Bitcoin ile ilgili oldukça iddialı bir açıklamada bulundu ve BTC’nin 2020’nin sonunda 1 milyon dolar olacağını söyledi.

Ne var ki kendisinin görüşleri aradan geçen bunca zaman içerisinde değişmeye başladı. McAfee bundan birkaç ay önce bu eski tahminiyle ilgili bir açıklama yaptı  ve bu tahmini insanların ilgisini çekmek için yaptığını söyledi. McAfee ayrıca Bitcoin ile altkoinler arasında kıyaslama yapmış, altkoinlerin teknolojik açıdan Bitcoin’den daha üstün olduklarını vurgulamıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment