Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Joseph Lubin: Bitcoin ve Ethereum, Regülatör ile Uğraşmak Zorunda Kalmadı

Son dönemde sayıları artan kripto para projeleri ile ilgili olarak açıklamalar yapan Ethereum kurucu ortağı Joseph Lubin, yeni projelerin işinin zor olduğunu söyledi.

Şu anda regülasyon baskısının giderek arttığını ifade eden başarılı yönetici, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Yeni projeler artık regülasyon konusunda da ciddi bir şekilde ikna edici olmak zorundalar. Bitcoin ve Ethereum bu tarz süreçlerden geçmedi. Son dönemde çıkan projeler gerçekten de teknolojik olarak oldukça iyi durumdalar. Ancak bu yetmiyor.”

Lubin, şu aşamada projelerin teknolojik yeterliliklerinden öte, kanunlar ve regülasyonlar konusunda doğru olan şeyleri yapmaları gerektiğini ifade ederken, şunları ekledi:

”Kanuna uygun şeyler yapmazsanız, o zaman işler sizin için çok daha zor olacaktır. Şu anda esas önemli olan şey regülasyonlara uyum. Bu noktada artık baskı da artıyor. Eğer siz kanuna uygun ve regülasyonlarla uyumlu bir şekilde hareket ediyorsanız, aslında ne kadar iyi bir teknolojik başarıya sahip olduğunuz pek de önemli olmuyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment