Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

JP Morgan Yöneticisi: Kripto Para Girişimleri Er ya da Geç Para Transferi İçin Bankalara İhtiyaç Duyacak

Son dönemin kripto para piyasalarında popüler figürlerden birisi haline gelen JP Morgan Chase’te yönetici olarak görev yapan Ron Karpovich, CNBC’ye verdiği röportajda ilginç ifadeler kullandı.

Başarılı yönetici, kripto para şirketleri ile bankalar arasında rekabetten çok bir ortak çalışma sürecinin yaşanmasını beklediğini ifade ederken, kripto paralar ile ilgili işler yapan kişilerin de er ya da geç fonları kullanmak için banka hesaplarına ihtiyaç duyacağını iddia etti.

Çıkaracağı kripto para ile gündeme bomba gibi düşen JP Morgan’ın yöneticisi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

”Sahne arkasına bakacak olursanız, kripto para işiyle uğraşan kişilerin er ya da geç fonları yönetmek ve para transferi sağlamak için bankalara ihtiyaç duyduğunu görürüsünüz. Burada olay rekabetten çok birlikte çalışmakta. Ödeme yapmak zaten başlı başına farkl bir konu. Kimse ödeme yapmak için para vermek istemez. O yüzden efektif olmak zorundasınız ve büyük oyunculara da ihtiyaç duyarsınız.”

Başarılı isim, aynı zamanda JP Morgan’ın çıkaracağı kripto paranın bir u dönüşü olmadığını da sözlerine eklerken; kripto para trade etmek ile bankadaki ödeme sistemlerini iyileştirmek ve daha efektif kılmak için kripto para kullanmak arasında çok ciddi temel farklar bulunduğunu söyledi.

Karpovich, bu sebeple şirket CEO’su Jamie Dimon’un daha önce Bitcoin ile ilgili yaptığı açıklamalar sonrasında şirketin bu alanda bir fikir değişikliği yaşamadığını da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment