Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun, Anlaştıktan Sonra Binance’de Bitcoin Takaslıyor: 100 Milyonu Geçti

Tron (TRX) kurucusu Justin Sun tarafından yapılan Bitcoin işlemleri, kripto para takipçileri arasında soru işaretleri doğurdu.

Blockchain kayıtlarına göre bir balina, Binance borsasından 20,4 milyon dolar değerinde 347,5 Wrapped Bitcoin (WBTC) daha çekti. Aynı balina, Justin Sun’ın yaptığı WBTC anlaşmasından sonra Binance’den toplamda 1.953 WBTC (114,9 milyon dolar) çekti.

Aynı süreç içerisinde Justin Sun ile bağlantılı olduğundan şüphelenilen birkaç farklı cüzdan, yine Binance’ye 2.590 Bitcoin (156,5 milyon dolar) yatırdı.

Bitcoin’e dayanan Wrapped Bitcoin, Ethereum ekosisteminde kullanılabilen bir ERC-20 token’ıdır.

WBTC anlaşmasıyla bağlantısı olabilir

Kripto para şirketi BitGo, geçen haftaki açıklamasında Wrapped Bitcoin rezervlerinin artık ABD merkezli olmayacağını, bunun yerine BiT Global, Justin Sun ve Tron ile birlikte çalışarak Singapur’da bir saklama merkezi kuracağını duyurdu.

Justin Sun’ın Wrapped Bitcoin rezervlerine dahil edilmesi, kripto para topluluğunda endişelere yol açtı. Ancak yapılan açıklamalarda WBTC rezervlerinin BitGo’nun cüzdanları tarafından korunacağı, dolayısıyla Sun’ın bu rezervleri tek başına transfer edemeyeceği belirtildi.

Blockchain analiz platformu Spot On Chain, son günlerde yapılan işlemlere dayanarak Justin Sun’ın Wrapped Bitcoin karşılığında Bitcoin takaslıyor olabileceğini yazdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!