Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Binance’den Ethereum Biriktirmeye Devam Ediyor: 168 Bin ETH’yi Aştı!

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun ile bağlantılı olduğu düşünülen kripto para cüzdanı, Ethereum (ETH) satın almaya doyamadı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 25 Şubat günü harekete geçen Justin Sun bağlantılı cüzdan, kripto para borsası Binance aracılığıyla 41 milyon dolar değerinde 13.780 Ethereum alımı yaptı.

Söz konusu cüzdan geçtiğimiz 13 günlük süreçte, Binance ve merkeziyetsiz borsalar (DEX) aracılığıyla 487 milyon dolar değerinde 168.369 Ethereum satın almış oldu.

TWGHNc” isimli cüzdan, 18 Şubat günü kripto para borsası HTX’den 500 milyon Tether (USDT) çekmiş ve ardından paralel işlemler yaparak Ethereum alımlarına başlamıştı. Lookonchain, bu miktarda varlığı çekebilecek tek kişinin HTX’in danışmanı olarak da görev yapan Justin Sun olabileceğini kaydetti.

Justin Sun dahil birçok kripto para balinası son günlerde Ethereum boğasına yaptıkları hazırlıkla dikkat çekmeye başladı. Ethereum merkezli alım baskısının ardında ise ABD’nin spot Ethereum ETF başvurularını onaylayacağına dair beklenti yer alırken mart ayında gerçekleşecek Ethereum Dencun yükseltmesi de ayrı bir beklenti yaratıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!