Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun: Gelecekte, Ethereum’dan 200 Kat Daha Hızlı Olacağız

TRON Vakfı kurucusu Justin Sun, TRON’un gelecek vizyonu ve bir sonraki dönemde yapmayı planladıkları ile ilgili önemli ifadeler kullandı.

Justin Sun, Ethereum’un TRON için çok büyük ve kuvvetli bir rakip olduğunu kabul ederken, bununla birlikte kendilerini geliştirmek için ciddi çaba sarf ettiklerini ve de bir gün Ethereum’u geçmeyi düşündüklerini belirtti.

Justin Sun, TRON’un çok daha hızlı bir ağa sahip olduğunu ve bu alanda Ethereum’dan tam 25 kat daha hızlı olduklarını belirtirken, aynı zamanda TRON ekibinin de daha global ve daha üretici olduklarını sözlerine ekledi.

TRON’un çok daha fazla büyümek için yeni iş pozisyonları da açtığını belirten Sun, TRON ağında 2 milyon ayrı kişinin elinde token barındırdığını ifade etti. TRON’un oyun geliştirme ve diğer yazılımlar için önemli bir merkez olduğunu da belirten Sun, Bittorent’in bünyelerine katılmasının da herkes için oldukça değerli olduğunu belirtti.

Gelecekte TRON ağının Ethereum’dan tam 200 kat daha hızlı olmasını amaçladıklarını belirten Sun, Ethereum ağının yaşadığı kronik sorunları yaşamamak için de çok ciddi çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment