Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun: Tron 2 Milyon İşlem ve 700.000 Kayıtlı Hesap ile, Blockchain’de Tarih Yazıyor

Tron Foundation CEO’su ve kurucusu Justin Sun, yakın zamanda kendi resmi Twitter hesabından yaptığı bir duyuruda, Tron’un yeni bir dönüm noktasına ulaştığını ifade etti. Tron geçtiğimiz tarihlerde de yeni bir girişime atılmış ve önümüzdeki üç sene boyunca gaming endüstrisine 100 milyon dolarlık yatırım yapacağı Tron Arcade programını duyurmuştu.

 

Justin Sun 2 Aralık tarihinde attığı tweet ile, Tron ağının, Ethereum ağına kıyasla 4 kat daha fazla işlem yaptığına vurgu yaptı.

Ethereum ve Tron Kavgası

Ethereum şüphesiz Tron’un en büyük rakiplerinden birisiydi ve yeni gelişmelerle Tron kendisini Ethereum’un bir hayli önüne atmayı başardı. Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde iki projenin önde gelen isimleri Justin Sun ve Vitalik Buterin, Twitter üzerinden küçük bir laf dalaşına da girdi.

Vitalik tarafından aktarılan bir habere değinen Sun, ”sıradaki boğaya Tron” liderlik edecek dedi ve Vitalik’in sözlerine karşılık verdi.

Ethereum kurucu ortaklarından Vitalik ise direkt olarak Sun’a karşılık vererek, ”Tweetinde menkul değer sembolünden önce (TRX) dolar işareti koyan kişi, temel olarak kendinden tanımlı bir shilldir ve dinlemeye değmez” cümlesini kullanmıştı.


Söz konusu tartışmaya yeniden cevap veren Sun, ”ETH günlük 2 milyon işleme ulaştıktan sonra, ki bence bu asla olmayacak, dolar işareti hakkında konuşabiliriz” ifadesini kullandı. Tartışma sert bir şekilde devam edecek gibi duruyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment