Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun ve Huobi Cephesinden İflas İddiaları Hakkında İki Ayrı Açıklama

Kripto para borsası Huobi’nin iflas etmiş olabileceğine yönelik söylentilerin ardından TRON (TRX) kurucusu Justin Sun ve borsadan açıklama geldi.

Huobi son günlerin FUD söylentilerinin hedefindeki borsa oldu. Piyasada dolanan söylentilere yanıt veren ilk isimlerden biri ise Justin Sun oldu. Sun, yaşanan fudların ardından yatırımcıların içine düştüğü korku durumuna atıfta bulunarak her şeyin yolunda olduğunu ve Huobi’nin büyümeye devam edeceğini belirtti:

FUD’u görmezden gelin, inşa etmeye devam edin! TRON ve Huobi gelişmeye devam edecek. Daha güçlü bir gelecek için vizyonumuza ve topluluk çabalarımıza güvenin. Azim başarıyı garanti eder!

Sun’ın açıklamasından kısa süre sonra harekete geçen Huobi, resmi blog hesabı üzerinden FUD’a aldırmayın, inşa etmeye devam edelim! adlı bir makale paylaştı.

Borsa tarafından yapılan detaylı açıklamada, geçtiğimiz yıllarda da benzer haberlerin piyasaya sürülerek Huobi’nin öldüğüne yer verildiğini ama tüm bu içeriklerin temelsiz safsatalar olduğu dile getirildi.

Önümüzdeki yolun dolambaçlı olduğunun farkındayız ancak her zamankinden daha kararlıyız. Çünkü sektörün bizim gibi insanlara, blokzinciri alanındaki misyonlarına inanan ve ne olursa olsun bunu inşa etmeye sadık kalan insanlara ihtiyacı var. FUD’a hayır diyelim, birbirimize yardım edelim ve her zaman kendi muhakememizi kullanalım. Bazen bazı insanlar sadece dünyanın yanışını izlemek ister. Bu kişilere diyoruz ki biz farklıyız.

Birkaç gündür piyasada dolanan FUD yönlü içeriklerde bazı Huobi yöneticilerinin Çin’li yetkililer tarafından tutuklandığına ve borsanın rezervlerinin görünen çok altında olduğuna dair iddialar öne sürülmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!