Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun’dan Yüklü İşlem: 55 Milyon Dolarlık Ethereum İçin Harekete Geçti!

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun, Lido Finance üzerinde stake ettiği 55,8 milyon dolarlık Ethereum’u (ETH) geri çekmek için talep oluşturdu.

“Etheraltog” adlı Twitter kullanıcısının 8 Temmuz tarihinde yayınladığı gönderiye göre Justin Sun, gün içerisinde “0x611” ve “0x176” cüzdanlarını kullanarak Lido Finance platformunda stake ettiği 55,8 milyon dolar değerinde 30 bin ETH‘yi geri çekmek için talepte bulundu.

Justin Sun tarafından “0x611” cüzdanından oluşturulan talep 37,2 milyon dolar değerinde 20 bin ETH‘yi kapsarken “0x176” cüzdanı üzerinden ise 18,6 milyon dolar değerinde 10 bin ETH‘lik bir talepte bulunuldu. Talepler henüz onaylanmadı.

Justin Sun söz konusu taleplere rağmen toplamda yaklaşık 491 milyon dolar değerinde varlık ile hala en büyük stETH yatırımcısı olarak yer alıyor.

Öte yandan Justin Sun’ın bu hareketi sahibi olduğu kripto para borsası Poloniex üzerindeki Ethereum likiditesini desteklemek amacıyla yaptığı iddia edildi. Lido Finance’e gönderdiği talepten kısa bir süre önce “0x176” cüzdanından Poloniex’e gönderdiği 42,8 milyon dolar değerinde 23 bin ETH de iddiaları güçlendirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!