Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Juventus Taraftarları, Kulübün Yeni Gol Müziğini Socios’da Seçti

Ülkemizde Galatasaray ile yaptığı anlaşma ile gündem olan kripto para platformu Socios’un partnerleri arasında yer alan Juventus’ta taraftarlar, kulubün yeni gol müziğini Socios platformu aracılığı ile seçti ve seçilen müzik, bugün Cagliari ile oynanan Serie A maçında görücüye çıktı.

Milli futbolcumuz Merih Demiral’ın 90 dakika forma giydiği ve Juventus’un rakibini 4-0 mağlup ettiği maçta, takımın stadı Allianz Stadium’da gol müziği olarak taraftarların Socios aracılığı ile seçtiği Blur’a ait Song 2 şarkısı çaldı.

Taraftarlar, daha önceki dönemde Socios’da yapılan bir anket ile taraftar tokenlerini kullanmış ve hangi şarkının seçilmesi gerektiği yönünde oy kullanmıştı.

Cristiano Ronaldo’nun hat trick yaparak yıldızlaştığı maçta, bu gol müziği de dört kez çalınmış oldu.

Öte yandan platformun CEO’su Alexander Dreyfus, yaptığı açıklamada bu metodun spor kulüpleri için son derece başarılı olabilecek potansiyelde olduğunu belirtirken, platform olarak da daha fazla büyümek istediklerini söyledi.

Dreyfus, başta diğer futbol takımları olmak üzere, e spor alanında faaliyet gösteren takımlar için de benzer planlar yaptıklarını sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment