Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kanadalı 3 Kripto Para Borsasından Dünyanın En Büyüğü Olmak İçin Birleşme Kararı

Kanada’nın önde gelen üç kripto para borsası dünyanın en büyük borsalarından biri olmak için birleşme kararı aldıklarını açıkladı.

Kanadalı ünlü iş adamı ve yatırımcı Kevin O’leary tarafından finanse edilen kripto para borsası WonderFi 3 Nisan tarihinde yayınladığı basın açıklamasında, ülkede faaliyet gösteren diğer iki kripto para borsası CoinSmart ve Coinsquare ile birleşerek dünyanın en büyük kripto para borsaların birini oluşturacağını kamuoyuna açıkladı.

Toplamda 1,65 milyon kullanıcıya ve saklama hizmetleri altında 600 milyon dolardan fazla varlığa sahip olan üç borsanın birleşmesi önümüzdeki aylarda yapılacak anlaşmalarla tamamlanacak.

WonderFi CEO’su Dean Skurka, oluşturulacak yeni birleşik şirketin Kanada’da piyasanın liderliğini eline geçireceğine, genişlemeye izin verecek güçlü bir bilançoya ve tatmin edici bir karlılığa gideceğine inandıklarını belirtti.

Konu hakkında yorum yapan Kevin O’leary ise şu ifadeleri kullandı:

Regüle edilmiş bir kripto para borsası işletmek yıllarca büyük bir dezavantajdı çünkü kayıtsız bir borsa ile çok daha fazla kar elde edebilirdiniz. Ancak o günler geride kaldı. Kripto para birimlerinin finansal sistemleri şeffaflaştırıcı potansiyelini gören yatırımcılar artık düzenlenmiş platformlarda yatırım fırsatları arıyor. Bu birleşme en büyük ve tamamen düzenlenmiş tek borsayı oluşturacak.

WonderFi hisseleri (WNDR) birleşme haberinin ardından güçlü bir yükselişle 0,12 dolar seviyesinden 0,17 dolar seviyesine çıkarak %45’e yakın değer kazandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!