Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kanadalı Şirket 2024’te Altcoin Ortaklıkları ile 20 Kripto Para Ürünü Çıkarmayı Planlıyor!

ETP ihraççısı Valour önümüzdeki yıl 20 civarında yeni kripto yatırım ürünü (ETP) başlatmayı planladığını açıkladı.

Kripto para ETP’lerine yönelik artan küresel talep ihraççı Valour’u harekete geçirdi. Şirket tarafından 4 Aralık günü yayınlanan raporda, 2024’te 20’ye kadar yeni ETP başlatmak istediklerine yer verildi.

Açıklamaya göre planlanan ürünler arasında son Internet Computer Protocol (ICP) ETP gibi vakıflarla işbirlikleri, tematik sepetler, long (uzun) ve short (kısa) kaldıraç ürünleri ve kripto/blokzinciri yatırım stratejilerine dayalı ETP’ler yer alacak.

Tokenizasyon yoluyla ihraç edilen ETP’ler, kurumsal yatırımcıların daha güvenli ve çeşitlendirilebilir şekillerde kripto para sektörüne dahil olmasına imkan tanıyor.

Özellikle spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) talebinin armasıyla birlikte bu tür ETP seçenekleri de son zamanlarda öne çıkmaya başladı. Bu gelişmeler kripto para sektörüne daha güvenli bir şekilde maruz kalmak isteyen kurumsalların artan iştahını gösteriyor.

Valour’un yönetimi altındaki varlıklar (AUM) Kasım 2023’ün sonunda 297 milyon dolara yükseldi. Bununla birlikte yine kasım ayı itibariyle Valour’un İsveç borsalarındaki pazar payı, ekim sonundaki %28’lik seviyesinden önemli bir artışla %42,71’e yükseldi.  Bu kayda değer büyüme, pazar payında bir önceki aya göre %52,54’lük bir artışı temsil etmektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!