Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kapanan Bu Ünlü Borsada, Bitcoin 6500 Dolardan Satıldı!

Tayland merkezli kripto para borsası BX Thailand, bugün yaptığı açıklama ile operasyonlarına son vereceğini duyurdu. Bitcoin.Co LTD adı verilen bir Taylandalı şirket tarafından yönetilen bu borsanın, bazı iç sorunlar nedeniyle operasyonlarına son vereceği ifade edildi.

5 yıldır aktif olan ve iyi de bir müşteri kitlesine sahip olan firma, buna karşın ülkede yer alan SEC’in belirlediği sınırlar içerisinde lisans almasının mümkün olmadığını ifade ederek, Kasım 2019’dan önce de tüm müşterilerinin fonlarını borsadan çekmelerini talep etti.

Eylül ayının sonu itibariyle de, borsada tüm trade faaliyetlerinin sona ereceği açıklandı. Borsa, Kasım’dan sonra ise bir süre daha fonksiyon göstereceğini ve müşterilerin bazı sorunları olursa, onları çözeceğini deklare etti.

Ancak esas habere konu olan şey ise, borsada Bitcoin’in 6500 dolardan satılması oldu. Kripto para sektörünün ünlü ismi Jon Russell da bu durumu attığı tweet ile doğrularken, şunları yazdı:

”BX borsasında Bitcoin 200 bin THB’ye satılıyor. Ki bu da ortalama 6500 dolara denk geliyor. 9700 doların BTC fiyatı olduğunu göz önüne alırsak, bu gerçekten de iyi bir indirim. Ancak zaten daha sonra bu süreç normale döndü ancak halen, ortalamanın bin dolar altında bir Bitcoin alımı var.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment