Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kava Labs Yönetici Kadrosuna Yeni Bir İsim Kattı

Kava Labs, 12 Mart tarihli duyurusunda kadrosuna yeni bir isim kattığını açıkladı. KAVA coin’in üreticisi olan şirketin yeni COO’su, Terry Chen olacak.

Kava Labs, Terry Chen’in tam zamanlı olarak yönetim kadrosuna katıldığı haberini bugün sabaha karşı paylaştı. Geçmişte Pivotal Labs adlı şirkette görev alan Chen, toplamda 20 milyon dolarlık bir bütçeden ve 100’den fazla mühendisten oluşan bir kadrodan sorumluydu.

Kava CEO’sundan destek geldi

Fintech sektöründe “dünya standartlarına ulaşmayı” hedefleyen Kava Labs, Chen’in bu süreçte etkili bir isim olmasını umuyor. Kava Labs CEO’su Brian Kerr, Chen’i “Silikon Vadisi’nden tanıdığını” ve kendisiyle birlikte çalışacak olmaktan ötürü büyük “mutluluk duyduğunu” söyledi.

Kerr, yaptığı açıklamada Kava Labs’in IPO/SPAC (halka açılma/birleşme amaçlı ortaklık) çalışmalarına ilişkin bir mesaj vererek; Chen’in bu yönde yapılan çalışmalara destek olabileceğini söyledi.

Bir yılda neredeyse 7 kat yükseldi

Şirketin geliştirdiği Kava coin, Mart 2020 tarihinden bu yana %589 oranında değer kazandı. Dün Türkiye’deki yatırımcılar arasında popülerleşen Kava coin, 11-12 Mart tarihleri arasında %50’den fazla yükseliş yaşadı. Sabah saatlerinde 7,15 dolara kadar çıkan Kava fiyatı, öğlen saatlerinde 6 dolara çekildi.

Kripto para borsası Crypto.com, 10 Mart’taki duyurusunda KAVA’nın uygulamaya eklendiğini açıklamıştı.

google-trends-kava
Google Türkiye’de “Kava coin” için yapılan aramaların hacmi
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!