Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedili Meme Coin Sayesinde 5 Saatte Milyoner Oldu: İşte Başarı Getiren O İşlem!

Bir kripto para yatırımcısı, meme coin işlemi sayesinde 5 saat içerisinde 3 milyon dolar kazandı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre keskin nişancı bir meme coin meraklısı, 5 saat içerisinde 3 milyon dolar kazanmayı başardı.

318,87 milyar CAT satın almak için 1,46 milyon dolar değerinde 2.500 BNB harcadı. Daha sonra 318,87 milyar CAT’in tamamını yaklaşık 4,45 milyon dolar değerinde 7.639 BNB karşılığında satarak 3 milyon dolar değerinde 5.139 BNB kazandı.

CAT likiditesinin eklendiği aynı blokta alım yaparak söz konusu başarıyı yakaladı. Bu olağanüstü kazanç, yatırımcının CAT token likiditesinin eklendiği blokta yaptığı hızlı alım sayesinde gerçekleşti.

Bu tür bir başarı, kripto para dünyasında nadir rastlanan bir durum olup, böylesine erken yapılan yatırımların ne kadar dikkat gerektirdiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bununla birlikte, böylesi riskli yatırımların, potansiyel olarak büyük kazançlar sunmasının yanı sıra, büyük kayıpları da beraberinde getirebileceği unutulmamalı. Ayrıca genellikle bu tarz büyük kazançlı işlemler, projeyi oluşturan ekiple bağlantılı insider trading vakalarıyla sınırlı kalıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!