Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Keskin Nişancıdan” Bullish Ethereum Sinyali: Kısa Vadeli Hedef Burası mı?

Kripto para analistlerine göre Ethereum (ETH) fiyatı, kısa vadede yeniden 3.000 dolar barajının üstüne çıkabilir.

Lider altcoin Ethereum, bugün Bitcoin fiyatındaki düşüşe eşlik etti ve yüzde 4’e yakın oranda düşüş gösterdi. 314,2 milyar dolarlık piyasa değeri olan ETH, gün içerisinde 2.600 dolar seviyesine kadar geriledi.

Sosyal medyada “Satoshi Sniper” ismiyle tanınan kripto para analisti, kripto para balinalarının sadece dört gün içerisinde cüzdanlarına 200.000’den fazla ETH eklediklerini söyledi. Balinaların yaklaşık 540 milyon dolarlık fazladan alım yapması, Ethereum için güçlü bir destek olabilir.

Kripto para balinalarının yüklü miktarlarda coin alması, bunların fiyatın yükseleceğini düşündüğü anlamına gelebilir. Bunun gibi gelişmeler, diğer yatırımcıları da bir varlığın fiyatının yükseleceği beklentisine sokabiliyor.

ETH için kısa vadeli fiyat hedefi

Bir diğer kripto para analisti Titan of Crypto, CME borsasındaki vadeli Ethereum işlemlerini inceledi. Dört saatlik grafiğe odaklanan analist, burada oluşan boşluğun dolması halinde Ethereum fiyatının yüzde 15’e varan oranda yükselebileceğini yazdı.

Titan of Crypto, X hesabından yaptığı paylaşımda, Ethereum fiyatı için kısa vadede izlenebilecek hedefin 3.000 dolar olduğunu belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!