Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Binance’den Milyar Dolarlık Bitcoin Transferi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Bitcoin (BTC) cüzdanları arasında yaptığı 1,47 milyar dolarlık transferle dikkat çekti.

Kripto para borsası Binance 9 Kasım günü harekete geçerek Bitcoin cüzdanlarında düzenleme yaptı. On-chain analiz platformu Arkham Intelligence tarafından aktarılan verilere göre Binance’in soğuk cüzdanlarındaki 1,47 milyar dolar değerindeki 40 bin Bitcoin, 2 farklı cüzdana gönderildi.

Habere konu olan 40 bin BTC’nin 30 bin tanesi Binance tarafından yeni açılan bir cüzdana gönderildi. Ek olarak 10 bin BTC ise Binance’e ait bir sıcak cüzdana transfer edildi.

Binance geçtiğimiz dönemde de benzer şekilde Bitcoin cüzdanları arasında transfer yapmış ve tüm bu işlemlerin daha hızlı likidite akışı ile sürdürülebilir güvenlik amacıyla yapıldığını belirtmişti.

Özellikle kripto para piyasasının içinde bulunduğumuz dönemde olduğu gibi dinamik günler geçirdiği zamanlarda borsaların sıcak cüzdan üzerinde daha fazla varlığa ihtiyacı olabiliyor.

Borsa eylül başında paylaştığı rezerv kanıt raporunda Bitcoin için %100’den fazla teminata sahip olduğunu gözler önüne sermişti.

Binance’e %20 komisyon indirimi ile üye olmak için tıklayınız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!