Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koin Bülteni Teknik Analiz Eğitimi Veriyor!

Kripto para piyasalarında en önemli konulardan birisinin eğitim ve analiz yeteneğine olduğuna inanan Koin Bülteni ekibi, sitenin analisti Taner Bozkurt’un öncülüğünde, okuyucularına yüzde 10 indirim ile teknik analiz eğitimi vermeye hazırlanıyor.

Özellikle kripto para piyasalarında, sağladığı fayda ve yatırımlara kattığı ek görü ile çok kritik bir yer üstlenen teknik analiz eğitimi, hemen her kripto para yatırımcısının eser miktarda bilmesi gereken bir olay olarak ifade ediliyor.

Koin Bülteni bünyesinde bir süredir yaptığı analizler ile bilinen ve bu alanda hem geleneksel hem de kripto para piyasalarında ciddi bir tecrübe sahibi olan Taner Bozkurt’un vereceği eğitime katılmanız durumunda, çok daha donanımlı ve bilgili bir yatırımcı olma yolunda atılacak bir adım, sizleri bekliyor olacak.

Taner Bozkurt’un, Koin Bülteni okuyucularına özel olarak vereceği eğitim setinde, grafik yorumlanmaları ve temel bazı kritik noktalar eğitim içeriği arasında yer alacak.

Koin Bülteni okuyucularına özel, aşağıdaki formu doldurup kayıt yaptıran kişiler; eğitimi almaya karar vermeleri durumunda yüzde 10’luk bir indirimden de faydalanabilecek. Bu eğitime katılmak için aşağıdaki anketi doldurmanız ise yeterli…

Buraya tıklayarak formu doldurabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment