Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koin Bülteni Yayın Alışkanlığı Değişiyor

2017 yılının başından beri durmadan dünyadan ve Türkiye’den tüm gelişmeleri siz değerli okuyucularımıza aktaran Koin Bülteni’nin yayın akışı alışkanlığında değişime gidiyoruz.

Kurulduğu günden bu yana en büyük hedefi tüm gelişmeleri anında güncel olarak aktarmak olan Koin Bülteni, bu amacına daha iyi hizmet verebilmek adına bazı değişimler gerçekleştiriyor. Yayın hayatımıza başladığımız 2017 yılının ilk çeyreğinde günlük ortalama 10 içerik paylaşımı yaparken, bugün Koin Bülteni ortalama günde 40 içerik paylaşımı yaparak siz kıymetli okurlarını tüm gelişmelerden haberdar ediyor.

Bu süreçte bildiğiniz gibi her haberimizin paylaşımı bildirim ile birlikte gerçekleşiyordu. Ancak sizlerden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda bu bildirimlerin rahatsız edici olmaya başladığını fark ettik. Ve sizlere dünya çapındaki tüm gelişmeleri aktarırken her ne kadar güncel şekilde bunu yapıyor olsak da paylaşımlar güne yayılarak belli dakika aralıkları ile yapılıyordu.

Bildirimleri Artık Sadece Gündem Yaratacak Haberlerde Alacaksınız

Sizleri daha fazla bilgilendirmek adına çok yoğun şekilde sürdüğümüz çalışmalarımızın tatlı belası olan bildirim sıklığını çözmek adına artık her paylaşımımızda bildirim almayacaksınız. Yalnızca son dakika, gündem yaratacak ve genel gelişmeleri kapsayan haberlerin bildirimlerini alıyor olacaksınız. Bu sayede bildirim aboneliği sizleri rahatsız etmeyecek.

Ancak her haberden bildirim almak ve anında haberdar olmak isteyen kullanıcılarımız Telegram kanalımıza abone olabilir, Twitter ve Facebook hesaplarımızı da takip ederek yine haberlerin takibini aktif olarak sürdürebilirler.

Anasayfa Manşet Kısmı Güncellendi

Önceden ana sayfamızda bulunan manşet kısmını en son paylaşılan haberden eskiye doğru sıralanacak şekilde kullanıyorduk. Ancak artık yayın akış tarzımızı ana sayfa üzerinde de değiştirdik. Bundan sonra ana sayfamızın “Öne Çıkanlar” bölümü olarak nitelendirebileceğimiz kısımda yine gündem yaratacak haberler yer alacak.

Haberleri en son yayınlanandan eskiye doğru takip etmek için ana sayfanın “Yayın Akışı” kısmından aşağı doğru takip edebileceğiniz gibi, ilgili kategoriden de yine “yeniden eskiye” şeklinde takip sağlayabilirsiniz.

Özetleyecek olursak Koin Bülteni’nde artık haberlerimiz yazıldığı anda paylaşılacak ve gündem yaratacak haberler sizlere bildirim olarak iletilecek. Yeni yayın düzeninin tüm okurlarımız için daha faydalı olması dileği ile bizi takip etmeye devam edin!

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment