Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Komodo (KMD), Ciddi Bir Artış Yaşıyor

Multi fonksiyonel bir kripto para projesi olan ve bazı otoriteler tarafından çok ciddi bir gelecek vaad ettiği öne sürülen Komodo (KMD), son günlerde ciddi bir artış yaşıyor. Noel dönemi ve sonrasında kripto para piyasalarının yaşadığı ciddi düşüşe aldırış etmeyen KMD, bu dönemde değerini hatrı sayılır bir şekilde arttırmayı başardı.

Çin Hükümeti’nin sürekli olarak yaptığı Blockchain Teknolojisi Değerlendirme raporlarında ciddi bir yükseliş yaşayarak yatırımcının dikkatini çeken KMD, son çıkan raporda ise Ontology ile birlikte 4. sırayı paylaştı. KMD, bu sayede bir önceki ayın listesine göre 4 basamak tırmanmış oldu.

Teknoloji, uygulama ve inovasyon alanında projeleri puanlayan ve en sonunda genel bir puan veren Çin hükümeti; EOS, GX Chain ve Ethereum gibi projeler ile birlikte KMD’yi de ilk 4 sıra arasına koydu.

Listede aynı zamanda NULS, Nebulas, Bitshares, NEO ve Steem projeleri de ilk 10 sıra içerisinde kendisine yer buldu.

KMD, biraz da bu haberin etkisiyle değerini dün bir dönem yüzde 18’e kadar arttırmayı başardı. Hem dolar, hem de Bitcoin karşısında ciddi bir değer kazanan proje, şu anda ise Coin Market Cap verilerine göre, yaklaşık yüzde 11’lik bir artış yaşayarak yatırımcısını memnun etmiş durumda.

KMD, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda 0,8 dolardan işlem görüyor. KMD, Satoshi bazında ise değerini 21 bin 779 yapmış durumda. Proje, hacme göre ise dünyanın en değerli 51. kripto parası.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment