Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kraken, OmiseGo ve PAX Gold’u Listeledi!

ABD merkezli önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Kraken, uzun süren sessizliğini bozdu ve iki yeni kripto para listelenmesine imza attı.

Kraken’in yeni listelediği kripto para birimlerinin ise OmiseGo ve altın endeksli Pax Gold olduğu açıklandı.

28 Ekim tarihinde yayınlanan blog gönderisine göre borsanın kullanıcıları 29 Ekim tarihinden itibaren iki kripto para birimini de yatırabilecek, çekebilecek ve alıp satabilecek. Kraken gelecek tarihlerde de OMG ve PAXG için ek işlem çiftleri getireceğini belirttikten sonra, şu an için Bitcoin, Ethereum ve Avro ile ABD doları çiftlerini desteklediğini belirtti.

Ethereum için finansman odaklı ölçeklenme ağı olan OmiseGo, Ethereum tabanlı OMG token’ini kullanmakta. OMG’nin toplam piyasa değeri ise listelenme snasında 150 milyon dolar seviyelerindeydi ve listelenme sonrasında yüzde 8 artış yaşadı.

Ethreum tabanlı ERC-20 token’i olan PAXG ise, değerini fiziksel altından alıyor ve 1.498 dolardan işlem görüyor. Dünyanın en büyük 12. kripto para borsası olarak bilinen Kraken’in yaptığı bu listelemeler, kesinlikle ilgili kripto paraların yatırımcıları için sevindirici haber olarak görülebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment