Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kraken’deki Vadeli İşlemler, İlk Ayında Milyar Dolarlık Hacim Yakaladı

Kripto para borsası Kraken, yakın dönemde müşterilerine sunmaya başladığı vadeli işlemler trading hizmetinde ilk ayını geride bırakmaya hazırlanırken; borsada yakalanan bir milyar dolarlık vadeli işlem hacmi ise dikkat çekiyor.

Hizmete başlayalı henüz bir ay olmamasına rağmen Kraken’in sunduğu bu hizmete olan talep; aslında Bitcoin’in günlük traderlar arasında ne kadar popüler bir enstürman olduğunun da bir kanıtı olarak ifade ediliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kraken Endeks ve Ürün Fiyatlaması sorumlusu Sui Chung; yakalanan bu hacmin, şirketin ne kadar iyi işler yaptığının bir göstergesi olduğunu ifade ederken; borsa tarafından vadeli işlemlere sunulan Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin ve Bitcoin Cash’in yarattığı toplam ürün hacminin ise bir milyar doları geçtiğini belirtti.

Chung; platformda yaşanan işlem hacimleri artışının sadece vadeli işlemlerde ya da büyük kripto paralarda olmadığını ve genel olarak ciddi manada iyi bir artış yakaladıklarını belirtirken, sözlerine şöyle devam etti:

Elbette diğer kripto paralarda da yükseliş var. Müşterilerimiz hem büyük kripto paralarda vadeli işlemler yapabiliyor, hem de diğer farklı kripto paraları da trade edebiliyorlar. Bu sebeple diğer alanlarda da bir artış yaşamış durumdayız.  Bu noktada elbette kullanıcılarımıza büyük bir teşekkür etmek gerekiyor. Onların sadakati ve güveni sayesinde bunları başardık. Umarım, önümüzdeki dönemde de hep birlikte çalışarak bu platformu çok daha iyi ve efektif bir yer hale getirmeye devam ederiz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment