Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Analistlerine Göre Solana, ETH’den Birkaç Kat İyi Performans Verebilir

Finans uzmanlarına göre Solana (SOL), önümüzdeki boğa koşusu sırasında Ethereum’a (ETH) kıyasla birkaç kat daha iyi performans gösterebilir.

Glassnode’un kurucuları tarafından yapılan açıklamaya göre makro ekonomist Henrik Zeberg ve eski hedge fonu yöneticisi Raoul Pal, Solana-Ethereum grafiğinin şu an için Solana adına bullish gözüktüğünü düşünüyor.

İflas eden kripto borsası FTX’in satış baskısının azalmasıyla birlikte Solana, geçen yılın son aylarında yükselişe geçti. TradingView verilerine göre SOL, USD karşısında 6 ayda %290 değer kazandı.

Solana’daki hareketliliğe ekosistemdeki meme coinler de katkıda bulundu. Bonk ve son günlerde popülerleşen dogwifhat (WIH) gibi coinler, Solana ekosistemindeki hareketliliğin artmasını sağladı.

SOL, aynı dönem içerisinde ETH karşısında %190’dan fazla değer kazandı ve 0,03 dolar seviyesine geldi. SOL ve ETH’nin piyasa değerlerini karşılaştıran Glassnode kurucuları, bunun 0,14 seviyesinden 0,76’ya kadar çıkabileceğini söyledi.

Analistler, “Başka bir deyişle SOL, kriptoda zirveye çıkılırken ETH’den 4-5 kat daha iyi performans gösterebilir. Ve Ethereum da kendi başına ralli yapacak.” dedi.

Resim

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!