Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Dünyasının Yeni Kahramanı: BitHero

Türk kripto para borsası BitHero, ilk basın toplantısını düzenleyerek yeniliklerini ve büyüme stratejilerini paylaştı.

İstanbul merkezli yerli kripto para borsası BitHero, Feriye’de gerçekleştirilen basın toplantısı ile yeniliklerini ve hedeflerini anlattı. Nefise Karatay‘ın moderatörlüğünde gerçekleşen basın toplantısında, BitHero CEO’su Fatih Otluoğlu ve BitHero Pazarlama Direktörü Özgür Yıldız katıldı.

Kullanıcılarına yenilikçi ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı hedefleyen dinamik, samimi ve kullanıcının dilinden konuşan bir kripto para borsası olduklarını söyleyen BitHero CEO’su Fatih Otluoğlu, şu ifadelere yer verdi:

Amacımız, kripto para alım satımını kolaylaştırarak bu teknolojiye herkesin kolaylıkla erişebilmesini ve işlem yapabilmesini sağlamak. Bu vizyonla, özellikle kripto para piyasasına yeni giren kullanıcılar için bir rehber, bir sağ kol niteliğinde olmayı hedefliyoruz.

Kripto para piyasasının diğer finansal sektörlere göre daha yeni olduğunu vurgulayan Otluoğlu, karmaşık ve zor bir yatırım aracı olarak görülen kripto paraları basit ve anlaşılabilir bir hale dönüştüreceklerini söyledi.

Platformumuz, kullanıcıların üyelik işlemlerinden, alım-satım süreçlerine kadar her adımı daha rahat ve anlaşılır bir hale getirecek şekilde tasarlandı. Ayrıca, 7/24 erişilebilir canlı destek hizmetimiz, sağlam finansal altyapımız ve güvenilir teknolojimiz ile kripto varlık piyasasında kullanıcıların tüm gereksinimlerini uçtan uca karşılamak üzere yola çıktık.

BitHero olarak BtcTurk Teknoloji’den teknoloji ve altyapı desteği sağladıklarını kaydeden CEO, kullanıcılara 6 milyondan fazla insan ile birlikte aynı yerde işlem yapma fırsatı sunacaklarını belirtti. 

Son dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) giden yasa tasarısı ile ilgili de açıklama yapan Otluoğlu, düzenlemelerin yakın zamanda onaylanmasını beklediklerini ve bu yasa tasarısının Türkiye’de kripto para piyasasını güçlendirerek ilerleteceğini vurguladı.

Brezilya’da gerçek rodeo arenasında reklam filmi

Toplantının en ilgi çekici bölümlerinden biri, BitHero’nun dünyada bir ilke imza atarak bir kripto para platformu için gerçek boğalarla gerçek rodeo arenasında çekilen reklam filminin tanıtımı ve reklam arkası kesitleri oldu.

BitHero Pazarlama Direktörü Özgür Yıldız, reklam filmine ilişkin şu cümlelere yer verdi:

Reklam filmimiz BitHero’nun marka kimliğini çok iyi yansıtıyor. Kreatif fikir paylaşıldığında bunu çok beğendik ve bu güçlü mesajı en etkili şekilde vermek için ne yapılması gerekiyorsa onu yaptık. Gerçek bir rodeo arenasında gerçek rodeocularla çekilen özgün bir reklam filmi hazırladık. Çekimler, Brezilya’nın Sao Paulo şehrine 100 km uzaklıkta bulunan Cajamar’daki bir rodeo arenasında gerçekleştirildi. Profesyonel 8 rodeo sporcusu, 10 rodeo boğası ve çok rodeo eğitmeninin yer aldığı çekimlerde, Türkiye, Brezilya, Arjantin ve İspanya’dan 100’ün üzerinde kişi görev aldı. Tüm arena, BitHero reklamı için bir platoya dönüştürüldü ve hayal gücünü zorlayan bir yapım ortaya çıkarıldı. Prodüksiyon kısmında Netflix platformu için rodeo belgeseli çeken ekibin ortak prodüksiyonundan faydalandık.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!