Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Milyarderleri Arasına 7 Kişi Daha Eklendi: Binance CEO’su 1. Sırada

104 yıllık dergi ve dijital yayıncı olan Forbes, kripto para piyasasındaki milyarderleri açıkladı. Listeye 7 kişi daha eklenirken toplam liste 19 kişi oldu.

5 Nisan tarihinde Forbes tarafından yapılan listeye göre Binance CEO’su ve şirketin %70 sahibi Changpeng Zhao (CZ) 65 milyar dolar varlığıyla 1. sırada yer alıyor.

CZ’nin arkasından yine kripto para borsası sahiplerin bulurken FTX’in CEO’su ve kurucu ortağı 30 yaşındaki Sam Bankman-Fried 24 milyar varlığıyla 2. sırada ve Coinbase’in CEO’su ve kurucusu Brian Armstrong 6.6 milyar dolarla 3.sırada yer alıyor.

Listeye yeni dahil olanlar arasında FTX’in bir diğer kurucu ortağı ve CTO’su Gary Wang 5.6 milyar dolar varlığıyla, Opensea’nin kurucu ortakları Devin Finzer ve Alex Atallah 2.2 milyar dolar varlıklarıyla ve Güney Koreli kripto para borsası Upbit’in kurucusu Song Chi-hyung 1.9 milyar dolar varlığıyla yer alıyor.

Listede kripto para piyasasının tanınan isimlerinden Ripple CEO’su Chris Larsen 4.3 milyar, Microstrategy CEO’su Michael Saylor 1.6 milyar dolar varlığıyla listede yerini aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!