Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Huobi, Rusya’daki Finansal Hizmet Platformuna Katıldı

Kripto para borsalarından Huobi, kripto para düzenlemeleri hakkında fikir alışveri yapmak için Rusya‘daki VEB Innovaation Fund’a katıldı.

Crunchbase tarafından yapılan habere göre VEB Innovation Fund, Rusya’daki teknoloji startuplarına yatırım yapmak ve yerel yenilikleri teşvik etmek için 2011 yılında kuruldu. VEB bundan bir süre önce Blockchain teknolojine ve kripto paralara ilişkin projeleri geliştirmek için Dijital Dönüşüm Merkezi kurmuştu ve Huobi’nin bu merkezde bir ofisi bulunuyor.

VEB Innovation Fund ve Huobi arasında başlıca kripto para düzenlemeleri hakkında fikir alışverişi yapmak için bir işbirliği yapılacak. Huobi, şu ana kadar çeşitli ülkelerde gördüğü yasal düzenlemeleri, bu düzenlemelerin sektörü nasıl etkilediğini VEB Innovation Fund ile paylaşacak ve Huobi’nin paylaştığı bu bilgiler Rusya’daki düzenlemeleri şekillendirecek.

VEB Innovation’ın CEO’su olan Vladimir Demin, Huobi’nin bu alandaki uzmanlığı sayesinde Rusya’da kripto para sektörünü kapsayacak yeni bir yasal zemin hazırlanabileceğini düşünüyor.

Huobi’nin Rusya’daki sözcülerinden olan Andrey Grachev, Huobi’nin Rusya pazarına uzun süredir girmeyi planladığını belirtti:

“Sonunda bu noktaya gelebildiğimiz için mutluyuz. Rusya’daki yatırımcıların şu ana kadar küresel ticaret platformlarına erişimi yoktu ve Huobi Rusya’ya giriş yapan ilk küresel platform oldu.”

Huobi’nin üst düzey yöneticilerinden olan Edward Chen, şirketin Rusya’da bulut hizmeti sunacağını ve Rusya’daki yatırımcıların Huobi’nin tezgah üstü (OTC) ticaret imkanlarından faydalanabileceklerini belirtti.

VEB’e bağlı bir organizasyonla işbirliği yapan ilk kripto para şirketi Huobi değil. VEB, Ethereum ve Waves ile de işbirliği halinde.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment