Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Kraken’e Yatırım Yapma Şansı Ayağınıza Geldi!

Amerika merkezli ünlü kripto para borsası Kraken, yaptığı açıklama ile daha eşit bir yatırım atmosferi sunmak için yeni bir hizmeti devreye soktuğunu duyurdu.

Borsadan yapılan açıklamada, bundan sonraki süreçte Kraken’e yatırım yapmak isteyen yatırımcıların Bank to the Future adlı platform aracılığı ile, bunu gerçekleştirebilecekleri ifade edilirken, minimum 1000 dolarlık bir yatırım tutarının belirlendiği ifade edildi.

Kraken’den yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

”Her zaman hisselerimize olan erişimi daha demokratik kılmak için çalışıyor ve değerli müşterilerimizin, aynı zamanda yatırımcımız olmasının da yollarını arıyoruz. Bu uğurda Bank to the Future adlı platformla anlaşma yaptık ve Kraken’e yatırım yapma fırsatı doğurduk.”

İlgili yatırım periyodu boyunca satılacak olan hisselerden toplamda 10 milyon dolarlık bir gelir elde etmeyi planlayan Kraken’in bu hamlesine ise ilgi büyük oldu. Akredite olan yatırımcılar, ilgili platforma kayıtlarını tamamlarken, Kraken’in kısa bir süre içerisinde topladığı para da 6 milyon doları aştı.

Kraken’in her bir hissesi, şu an için 19,84 dolardan işlem görüyor.  An itibariyle firmaya yatırım yapan yatırımcı sayısı 250’ye dayanırken, toplam rakamın 6 milyon doları daha bir gün geçmeden bulması da, 10 milyon dolar hedefinin rahatlıkla ulaşılabilir olduğunu ortaya koydu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment