Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsasından Çin Açıklaması: Bu Yatırımcılar İşlem Yapabilecek

En büyük kripto para borsalarından Bybit, bazı Çin vatandaşlarının da borsada işlem yapabileceğini açıkladı.

Çin hükümetinin kripto para işlemlerine getirdiği kısıtlamalar sebebiyle birçok borsa, Çin’deki müşterilere kapılarını kapattı.

Bu vatandaşlara kapılar açık

Bybit yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre yurt dışında yaşayan Çin vatandaşları, borsada hesap açarak kripto para alıp satabilecek.

“İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük ilk 3 kripto para borsasından biri olan Bybit, sunduğu hizmetlerin artık yurt dışındaki Çin topluluğunu da kapsadığını açıklamaktan memnuniyet duyar” açıklaması yapıldı.

Bybit, “Bu adım, Çinli gurbetçilerden ve dünya çapındaki Çin topluluğundan güvenilir ve kullanıcı dostu kripto para platformlarına yönelik gösterilen talebe karşılık atılmıştır” dedi.

CoinGecko verilerine göre Bybit, 24 saatte 3,6 milyar dolarlık işlem hacmiyle Binance’nin arkasında yer alıyor. Binance’nin 15,5 milyar dolar işlem hacmi var.

Bybit açıklamasına göre yurt dışında yaşayan Çin vatandaşları, diğer tüm Bybit kullanıcıları gibi hesap açıp, borsadaki aynı ürün ve hizmetleri kullanabilecekler.

“Bybit olarak faaliyet gösterdiğimiz piyasalardaki tüm regülasyonlara uyma konusunda kararlıyız” diyen şirket, Hong Kong’da, Birleşik Arap Emirlikleri’nde ve Avrupa Birliği’nde de faaliyet göstermeyi planlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!