Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para CEO’sundan Bitcoin İçin Boğa Tahmini: 90 Bin Dolar İçin Tarih Verdi!

Real Vision CEO’su Raoul Pal, Bitcoin hakkındaki açıklamalarıyla gündeme geldi.

Real Vision CEO’su ve makro yatırım uzmanı Raoul Pal, Bitcoin’in (BTC) büyük bir çıkış yapmaya çok yakın olduğunu belirtti. Pal, sosyal medya platformu X’teki bir milyon takipçisine, Bitcoin’in küresel likiditedeki artışla paralel bir yükseliş sergilediğini aktardı.

Paylaştığı bir grafikte, küresel likidite ile Bitcoin’in fiyat hareketlerini karşılaştıran Pal, bu veriler ışığında Bitcoin’in kasım ayına kadar 90.000 dolara ulaşabileceğini öne sürdü. Pal, “Çok yakın, gerçekten çok yakın. GMI (Global Macro Investor) Toplam Küresel Likidite ile BTC’yi kıyasladığımızda bu seviyelere ulaşılması muhtemel” ifadelerini kullandı.

Bunun yanı sıra, Pal Bitcoin ile küresel para arzı (M2) arasında tarihsel bir ilişki olduğunu ve bu ilişkiye dayanarak lider kripto varlığın büyük bir çıkışa hazırlandığını belirtti:

Küresel M2 ile BTC’ye baktığımızda, büyük bir yükseliş hareketinin eşiğindeyiz.

Real Vision makro analisti Julien Bittel de makroekonomik koşulların piyasalara daha fazla likidite enjekte etmeye başladığını ve bu durumun riskli varlıklar, özellikle Bitcoin için olumlu olduğunu söyledi.

Bitcoin’in likidite koşullarındaki değişikliklere son derece duyarlı olduğunu göz önünde bulundurursak, artan likiditeyle birlikte Bitcoin’in güçlü bir yükseliş hareketi yapma potansiyeli yüksek.  Q4’te büyük bir likidite dalgasının geleceğini öngörüyoruz ve bu dalga vurduğunda, Bitcoin’in yukarı yönlü güçlü bir itki kazanması olası duruyor.

Sonuç olarak, Bitcoin’in uzun bir durağan dönemden sonra likidite artışıyla birlikte büyük bir ralliye hazırlandığı ve yatırımcıların sabırlı olması gerektiği vurgulandı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 60.000 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!