Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Fonlarındaki Haftalık Çıkışlar Azaldı

Dijital varlık yöneticisi CoinShares tarafından paylaşılan verilere göre kripto para piyasasındaki kurumsal fonlardan geçtiğimiz hafta içerisinde net 7 milyon dolarlık para çıkışı oldu ve bir önceki haftalara göre fon çıkışları azaldı.

Coinshares’in resmi blog sayfasında paylaşılan verilerde, üst üste 3. hafta para çıkışı devam ettiği belirtildi. Ayrıca bu haftaki 7.2 milyon dolarlık çıkış ile birlikte 3 haftalık toplam çıkış tutar 219 milyon dolara ulaştı.

Geçtiğimiz hafta bitcoin’den 2.6 milyon dolar fon girişi olurken, Ethereum’dan 16.9 milyon dolar para çıkışı görüldü. Altcoin’lerin genelinde ise bu hafta para girişi oldu. Cardano’ya 400 bin dolar, Polkadot’a 300 bin dolar ve Solana’ya 800 bin dolar para girişi yaşandı.

Geçen hafta toplam 16.9 milyon dolar çıkış yaşayan Ethereum fonlarının, yılın başından bu yana toplam çıkış miktarı yaklaşık 169 milyon dolar oldu.

Birçok yorumcu, sürekli azalmakta olan Ethereum fonlarındaki kurumsal yatırımcıların katman-1 (L1) protokollerine yöneldiğini düşünüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!