Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Ayda Yüzde 500 Değerlendi: FunFair (FUN) Nedir?

Altcoin yatırımcısının dikkatini çeken FunFair (FUN) 1 günde %20’nin üzerinde artarken, 1 ayda ise %550’e yakın yükseliş gösterdi. FunFair nedir, ne işe yarar; FUN token hangi borsalarda bulunur?

FunFair (FUN) fiyatı 1 günde %20’nin üzerinde değerlenerek dikkatleri üzerine çekti. Bir haftada %90 oranında değerlenen FunFair yakaladığı ivme ile 0,040 dolara kadar çıktı. Daha geniş zaman aralığına bakıldığında ise FUN tokenın 1 ayda %550’e yakın, 1 yılda ise yaklaşık 10 kat arttığı gözlemlendi.

Piyasa değeri 187 dolara dayanan FUN için günlük hacim ise 62.6 dolarda konumlandı. Mart 2020 çöküşünde 0,001 dolar ile en düşük değerini gören FUN, kendi rekorunu ise 0,19 dolar ile 2018 yılında kırdı.

funfair-fun-fiyat-grafik
FUN fiyatı için 7 günlük değişimi gösteren grafik. Kaynak

FunFair ve FUN token nedir?

2017 yılında kurulan Londra merkezli FunFair düşük maliyetli, yüksek kaliteli ve şeffaf oyun deneyimi vadeden blokchain tabanlı bir platformdur. FunFair Group tarafından geliştirilen platform Ethereum ağı üzerine kurulmuştur. FunFair daha fazla kullanıcıya ETH ağının güvenliği ile ulaşarak gerçek zamanlı ve kullanıcı dostu bir oyun ekosistemi temeli kurmayı hedefler.

FunFair hizmetlerinde Fate Channels isimli kanallar inşa ederek, oyun-oyuncu etkileşimini kolaylaştırırken sıfıra yakın işlem maliyeti ile işlemleri yürütmeyi amaçlar. Bu kanallar oyuncuların her hareketi için blockchain kullanmalarına veya onay beklemelerine gerek kalmadan işlem yapmalarına olanak tanır. FunFair projesinin nihai hedefi güvenli ve adil bir ortamda sınırlayıcı işlem maliyetleri olmadan oyun ekosistemini büyütmektir.

FUN, FunFair platformunun kendi kripto parasıdır. Kullanıcılar oyun oynarken FUN token kullanabilirler. Aynı zamanda FUN token ekosistemde gerçekleşen turnuvalarda oyunculara ödül olarak dağıtılabilir. FUN token Binance, Uniswap, Bitrue, Bitfinex, HitBTC ve OKEx gibi birçok kripto para borsasında listelenmektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!