Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Odaklı 10T, 750 Milyon Dolarlık Sermaye Topladı

Ağırlıklı olarak kripto para ekosisteminde faaliyet gösteren şirketlere yatırım yapan girişim sermayesi 10T, kurulduğu günden bu yana toplamda 750 milyon dolar topladı.

  • 10T, çarşamba günü yaptığı açıklamada 10T Fund ile 10T DAE Expansion Fund’ın başarıyla fonlandığını ve yaklaşık 389 milyon dolar değerinde taahhüt alındığını duyurdu.

  • 2020 yılında Dan Tapiero tarafından kurulan ve orta-geç aşamadaki şirketlere yatırım yapan 10T’nin şimdiye kadar topladığı toplam yatırım miktarı yaklaşık 750 milyon dolara ulaştı.

  • Portföyünü dijital varlık ekosistemindeki şirketlere ağırlık vererek çeşitlendiren 10T Holdings’in fonlarında halihazırda Kraken, Ledger, Figure, Deribit, Bitfury, Huobi, eToro, Figment, Animoca Brand, Helium gibi isimler yer alıyor.

  • Kurulan fonlara şu ana dek özel emeklilik planları, endowment fonları, aile ofisleri ve varlık düzeyi yüksek bireysel yatırımcılar gibi geniş kapsamlı bir yatırımcı kitlesi katılım gösterdi.

  • 10T’nin CEO’su Dan Tapiero, Bitcoin ve blockchain teknolojisini içten yanmalı motorun buluşuna benzeterek ve dijital varlıkların hükümetler, bankalar, şirketler, müşteriler tarafından benimsenmeye devam ettiğini söyleyerek, hala “erken aşamalarda” olduğumuzu söyledi.

  • 10T’nin ekibinde Michael Dubilier ve Stan Miroshnik gibi kendi aralarında toplamda 55 yıldan fazla deneyime sahip de isimler yer alıyor.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!