Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Oyun Sektörü Kovid-19 İle Atağa Geçti!

ABD merkezli kripto para oyun şirketi Bling, yeni yayınladığı bir bildirisinde Kovid-19 pandemisinin hızlanması ve ABD içerisindeki karantinaların artması ile birlikte dünya çapındaki kullanıcılarının sayısının ciddi anlamda arttığını belirti.

Bling tarafından paylaşılan istatistiklere göre kullanıcı sayısı Mart ayı boyunca %50 gibi önemli bir artış sergiledi. Platformun günlük 70.000 kullanıcıya ulaştığı, aylık ise 400.000 kullanıcının üzerine çıktığı biliniyor. Bling’in bir numaralı uygulaması Bitcoin Blast’ın Google Play Store üzerinde de 1 milyondan fazla indirmeye ulaştığı görülüyor.

Koronavirüs Sayesinde Oyun Sektöründe Patlama Görüldü

Aslında bu sadece kripto para oyun sektörü değil aynı zamanda genel oyun sektörü için de benzer bir tablo sergilenmesine yol açtı. Evlerinde kalan insanların oyun, video ve film gibi alanlara akın ettiği biliniyor. Koronavirüs birçok iş sektörü için kabus anlamına gelirken, oyun sektörü ve kripto para oyun sektörü için tam tersi bir lütuf olmuş gibi gözüküyor.

Tabii ki salgın bittikten ve hayat normale döndükten sonra bunun böyle devam edip etmeyeceği ise büyük bir soru işareti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment