Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasası 12 Milyar Dolarlık Geri Dönüş Yaşadı – Önde Gelen Kripto Para Birimleri Yüzde 10 ve Üzerinde Yükseldi!

Kripto para piyasalarında yaşanan iki haftalık sert düşüş sonrası, geçtiğimiz 24 saatlik sürede bir nebze durumu iyileştiren bir yükselme yaşandı. Kripto para piyasası toplam değerine 12 milyar dolar civarında bir değer ekledi ve yatırımcılar kısa soluklu da olsa nefes alma şansı buldu.

Nispeten kısa bir süre zarfında, kripto para piyasasının değeri 115 milyar dolardan 127 milyar dolara kadar çıktı ve Bitcoin, Ripple, Ethereum, Bitcoin Cash ve diğer bir çok kripto para birimi %6 ile %12 civarında yükselişler yakaladı.

Düşüş başladığından beri en çok kan kaybedenlerden birisi olan Bitcoin Cash, %30’lara varan yükseliş yaşasa da, Kasım ayının başında bulunduğu 620 dolarlık seviyenin çok altında kalmaktan kurtulamadı. BCH basın saatine göre %21.93’lük bir yükseliş ile 207 dolardan el değiştiriyor.

Ethereum Şimdilik 100 Dolar Altından Kurtuldu

Yatırımcısını en çok korkutan projelerden birisi de Ethereum oldu. 25 Kasım tarihinde Bitcoin fiyatı 3.456 dolara kadar düştüğünde, Ethereum fiyatı da 2017 yılının Mayıs ayından beri ilk defa çift haneli seviyeye gerilemiş ve 98 doları görmüştü. Diğerlerine kıyasla daha küçük bir ivme yakalayan Ethereum, yine de şimdilik çift haneye düşmekten kurtuldu ve basın saatine göre 114 dolardan işlem görmekte.

Kripto para traderı ve teknik analiz uzmanı olan Alex Krüger, BTC ve ETH için kısa vadeli bir dip seviyenin bulunmuş olabileceğini ifade etmiş ancak yine de uzun vadeli bir taban seviyesi adına konuşmak için henüz erken olduğunun altını çizmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment