Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasası Kızıl Bir Tablo Çizmeye Devam Ediyor – Top 10’un Tek Yükseleni Tron

Kripto para piyasası 2019 yılının ilk ayının sonlarına doğru ilerlerken, hala kızıl bir görüntü ile topluluk üyelerini karşılamakta. 2019 yılının başlarında olmamıza rağmen yaşanan Cryptopia hacklenmesi ve Etheruem hard fork’unun ertelenmesi, kesinlikle sektörü kötü bir şekilde etkilemişe benziyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin basın saatine göre 3.561 dolardan alıcı bulurken, %0.79’luk bir düşüşe ve toplam 62 milyar doların üzerinde piyasa hacmine sahip. İkinci ve üçüncü sırada ise çok çetin bir çekişme ve rekabet devam ediyor. Basın saati itibariyle ikinci sıradaki XRP ile üçüncü sıradaki Ethereum arasındaki toplam piyasa hacmi farkı 780 milyon dolar civarında. XRP %1.31’lik bir düşüşle 0.31 dolarlık birim fiyata sahip iken, Ethereum ise ertelenen hard fork sonrası 120 dolar üzerinde kalmayı başardı ve an itibariyle 121 dolarlık birim fiyata sahip.

 

Piyasa hacmine göre top 10 arasında yer alan kripto para birimlerinden Tron hariç neredeyse hepsi düşüş gösteriyor.  Geçtiğimiz sabah saatlerinde %10’a kadar çıkan yükseliş elde eden Tron, özellikle BitTorrent projesi ve yapacağı airdrop ile piyasa düşüşteyken bile yükselmeyi sürdürüyor. Kripto para piyasası sarsıntılı bir Ocak ayını geride bırakmaya hazırlanırken, birçok topluluk üyesi gözünü Şubat ayına dikti.

Kripto Para Dünyası Şubat Ayını Bekliyor

Şubat ayı, hem ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından VanEck’in Bitcoin ETF başvurusuna verilecek olan cevabın son gününü içermesi, hem de Ethereum’un ertelenme üzerine ertelenme yaşayan hard fork’unun gerçekleşeceği günün çakışması bakımından önemli bir konuma sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment