Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Piyasasına Genel Bakış: Ethereum ve XRP Farkı Azalırken, Tron Yükselişini Sürdürüyor

Kripto para piyasası Ocak ayının üçüncü haftasından bu yana oldukça stabil bir grafik çizmekte ve dengeler çok ufak değişiklikler dışında hiç değişikliğe uğramıyor. Kripto paralar sert düşüş yaşarken top 10 içerisinde Tether‘in değerini koruması ile yükselmesi gözlemlenirken, diğer kripto paralar ise sıralama olarak birkaç istisna dışında düzeni bozmuyor.

Dünyaca ünlü küresel ödeme devi SWIFT’in geçtiğimiz tarihlerde R3 ile ve bu yüzden dolayısıyla Ripple ile de ortaklık kuracağı açıklaması, XRP‘ye %10 ve üzeri bir artış getirse de, bu fark şu sıralar kapanmaya başladı ve ara ara 3 milyar dolara kadar çıkan ikincilik ve üçüncülük arasındaki toplam piyasa hacmi, basın saatine göre 1 milyar 200 milyon dolar seviyelerinde geziniyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin de dahil birçok kripto para birimi değer kaybını sürdürüyor ve piyasaya yine kızıl bir renk hakim. Basın saatine göre %0.54’lük düşüşe sahip olan BTC’yi, %1.27’lik düşüş ve 0.30 dolarlık birim fiyat ile XRP takip ederken, onun hemen arkasında da %0.82’lik düşüş ile Ethereum yer almakta. Ethereum beklenen hard fork öncesi 100 dolar üzerinde durmayı başarıyor.

Aynı XRP gibi geçtiğimiz tarihlerde ani bir yükseliş yaşayan Tron, daha sonra bu yükselişi kaybetse de basın saatine göre %4.61’lik artışa sahip ve Tether ile arasında sadece 200 milyon dolarlık bir toplam piyasa hacmi farkı var. Top 10 kripto para arasında yükseliş yaşayan bir diğer kripto para birimi ise %0.35’lik artış ile EOS gibi gözüküyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment