Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Paralardaki Takip Edilesi Yeni Trend: Bu Hafta Yükseliş ile Geçti!

Kripto para piyasasına özellikle son haftaların popüler furyası olan gerçek dünya varlıkları (RWA) odaklı projeler yön veriyor.

On-chain analiz platformu Santiment, kripto para piyasasında son günlerin en çok ilgi çeken temasını paylaştı. 30 Kasım günü paylaşılan tabloda, RWA kategorisinin özellikle son 1 haftadır kripto para piyasasının dilinden düşmediğine yer verildi.

Gerçek dünya varlıklarının tokenizasyonunu kapsayan bu projeler, özellikle dev şirket BlackRock’ın bu alanda BUILD adında bir fon başlatmasıyla birlikte ayrı bir hype kazandı.

Sunulan verilerde, geçtiğimiz hafta bu alana ait en çok yükseliş sergileyen projelerin arasında KlimaDAO, Landshare, Pendle, Dusk, Ondo Finance olduğu belirtildi:

RWA bu hafta yükselişe geçti ve adeta bir piyasa değeri patlaması yaşandı. Fiziksel varlıkların tokenizasyonu giderek daha fazla blokzincirine dahil edilmektedir.

BlackRock’ın fonunun tanıtılmasından kısa süre açıklamada bulunan Ondo Finance cephesi, 95 milyon dolarlık token’ın BUILD fonuna taşındığına yer vermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!