Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Paraları Nasıl Bir Hafta Sonu Bekliyor: Analistler Geçen Hafta Bilmişti!

Kripto para ticaret firması QCP Capital, kripto para piyasası hakkında güncel bir not paylaştı.

Geçtiğimiz hafta sonunun zorlu geçeceğini doğru tahmin eden QCP Capital, bu hafta sonu dahil önümüzdeki günlerde neler olabileceğine ışık tuttu.

Bitcoin ve Ethereum’un bir konsolidasyon evresine girdiğini belirten analistler, bu hafta sonunun daha sakin geçebileceğini ve piyasanın muhtemelen derin bir nefes alabileceğini kaydetti.

ABD faiz verisi gibi önemli bir olayı geride bıraktığımızı ve yakın vadede planlanmış büyük bir olay olmadığını işaret eden QCP Capital cephesi, Ethereum’un ETF problemlerine dair sarsıntının da bir nebze de olsa aşıldığını vurguladı.

Piyasa hakkında açıklamada bulunan bir diğer önemli isim ise Pythagoras Investments Sermaye Formasyonu Direktörü Semir Gabeljic oldu.

Semir Gabeljic CoinDesk Global’e gönderdiği bir e-posta mesajında, spot Bitcoin ETF’lerinde yaşanan net çıkışların en büyük katalizör olduğunu ve Bitcoin yarılanmasına doğru daha fazla volatilite görülebileceğini söyledi:

Bitcoin, bu hafta gördüğümüz %10’luk düşüşle dalgalı kalmaya devam ediyor ve son katalizör, 20 Mart’ta GBTC’den yaklaşık 300 milyonluk spot Bitcoin ETF çıkışları tarafından yönlendiriliyor. Tarihsel olarak BTC halving etkinliğinden hemen önce gerçekleştiğini gördüğümüz gibi, düşüş hala beklenen %10-20 aralığıyla aynı çizgide kalıyor. BTC yarılanmasına doğru daha fazla volatilitenin ortaya çıkması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!