Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Paraların Geleceği ve Bitcoin (BTC): Elon Musk, Cathie Wood ve Jack Dorsey Konuştu

Elon Musk, Cathie Wood ve Jack Dorsey kriptonun gelecekte hayati bir rol oynayacağını ve insanların hükümetler üzerinde daha fazla güç kazanmasını sağlayacağını düşünüyor.

Elon Musk, Cathie Wood ve Jack Dorsey Ark Invest’in Youtube kanalı üzerinden 24 Mayıs tarihinde gerçekleşen canlı sohbette, kriptonun geleceği ve Bitcoin (BTC) dahil olmak üzere çeşitli konular hakkında konuştu. Birçok konuda farklı görüşler bildiren Musk, Wood ve Dorsey kriptonun geleceği hakkında benzer düşünceleri paylaştı. Üçü de kriptonun gelecekte hayati bir rol oynayacağını düşünüyor.

Üçlü ayrıca, insanların hayatları üzerinde daha fazla güç sahibi olmaları konusundaki kriptonun birincil misyonunu yerine getirmesine destek olacaklarını belirtti.

Elon Musk kriptonun misyonuna inanıyor

Musk, kripto para birimlerinin bir gün tüm para kavramını daha verimli hale getirebileceğini umduğunu ve bunun hükümetlerin müdahalesini azaltacağını söyledi. Hükümetlerin müdahalesini “hata” olarak nitelendiren milyarder ayrıca kripto para birimlerinin insanlara fayda sağlayacağını ve onları güçlendireceğini böylece insanların hükümetler üzerinde daha fazla kontrol sağlayacaklarını belirtti.

Hükümetlerin büyük bir şirketten farksız olduğunu, insanların şirketlerden nefret etmesine rağmen devleti övmesinin garip olduğunu dile getiren Tesla kurucusu, şirketlerden nefret edenlerin hükümetten de nefret etmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Ark Invest kurucu Cathie Wood, kripto para birimlerinin yalnızca işletmeler için fırsatlar sağlamakla kalmadığını aynı zamanda kullanıcıların yükselen enflasyondan korunmasına yardımcı olduğunu belirtti. Wood, kriptonun deflasyon fikrini uygulamanın tek yolu olduğunu ve enflasyondan korunmak için daha fazla şirketin kripto dünyasına dahil olması gerektiğini dile getirdi.

Konuşması sırasında Square’in kripto para birimlerini depolamak ve işlemek için gözetimsiz ve basit çözümler sağlama planlarını açıklayan Twitter kurucusu ve Square CEO’su Jack Dorsey, ademi merkeziyetçiliğin bir savunucusu olarak kriptonun yükselişinde rol oynayacağını söyledi. Dorsey bunun yanı sıra ABD’nin mevcut para politikasının yıkıcı olduğunu ve gücü en güçlülerin elinde merkezileştirmeye çalıştığını belirtti.

Musk, Wood ve Dorsey‘in düşüncelerine göre kripto, gücü merkeziyetsizleştirecek ve bireylere hükümetten daha fazla güç sağlayacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!