Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Kripto Paraların Hepsi Çökecek, Yatırım Yapmayın!“

Peter Mallouk, kripto para hakkında yeni açıklamalarda bulundu ve kripto paraların geleceğini değerlendirdi.

Creative Planning adlı bir varlık yönetim şirketinin başkanlığını yapan Mallouk, kripto para piyasasının zaman içerisinde çökeceğini düşünüyor.

Piyasa Çökecek

Finans alanında uzman olan ve yatırım dünyasıyla ilgili kitapları bulunan Mallouk, CNBC’ye konuştu ve kripto paraların geleceğiyle ilgili karamsar açıklamalar yaptı.

Kripto para piyasasının temellerinin sağlam olmadığını düşünen Mallouk günümüzdeki kripto paraların zaman içerisinde tamamen yok olacaklarını düşünüyor.

Günümüzdeki Bitcoin’in yanı sıra Ethereum ve Litecoin gibi kripto paralardan bahseden Mallouk, “bunların bir kısmının bile ayakta kalmasının mümkün olmadığını” düşünüyor.

Yatırımcıları kripto paralara yatırım yapmak konusunda uyaran Mallouk insanlara bunun yerine hisselere, tahvillere ve emlak sektörüne yatırım yapmayı öneriyor.

Mallouk kripto para piyasasının gelecekte hiç kimseye para kazandırmayacağını söylüyor ve şöyle ekliyor:

Gelecekte bu kripto paralardan bir-iki tanesi ayakta kalabilir mi? Tabii ki böyle bir ihtimal var. Ama gidip kripto para alırsanız hiç para kazanamazsınız. Kripto para gerçek bir yatırım değildir. Spekülasyondur.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment