Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Saklama Şirketi Copper, Kurumsal Müşterileri İçin Bank of America (BofA) Yöneticilerini Görevlendirdi

Londra merkezli kripto saklama şirketi Copper, kurumsal müşterilere üst düzey hizmet verebilmek amacıyla Bank of America (BofA) yöneticilerini işe alıyor.

Bloomberg’in yaptığı habere göre Copper Techonlogies, kurumsal yatırımcıların kripto para birimlerine olan erişimini kolaylaştırmak ve bankalardan gelen talepleri karşılayabilmek amacıyla BofA yöneticilerinden bir ekip tuttu.

Londra merkezli dijital varlık platformu Copper, projesinin Bofa’nın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde aracılık yapan ana aracılık platformu başkanı Michael Roberts tarafından yönetileceğini söyledi. Roberts’a bankadaki ekibinden Adam Groom, Paul Barham, Ben Carr ve Ross Budgen da katılacak.

Copper’in asıl amacının, kripto para borsalarına olan ihtiyacı ortadan kaldırıp birinci sınıf aracılık (brokerage) platformu kurmak ve kurumsal yatırımcılar için kripto paraları daha güvenli hale getirmek olduğu söyleniyor. 

Ayrıca Copper’in, İngiltere’nin Mali Davranış Otoritesi’nden ve İsviçre regülatörlerinden onay almak için çabaladığı belirtiliyor. Şirket, regülatörlerden onay aldığı durumda değerini 3 milyar dolara çıkaracak finansman turu düzenleyecek.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!