Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

KuCoin Yeni Bir Bitcoin türev Ürününü Piyasaya Sürecek!

Popüler kripto para borsalarından olan KuCoin’in türev ürün platformu KuMEX,”birkaç hafta içerisinde” aylık Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerini piyasaya süreceğini vurguladı.

KuCoin kurucusu ve CEO’su Michael Gan, müjdeli haberi Moskova içerisinde düzenlenen Blockchain Life 2019 etkinliğinde duyurdu. IDG Capital destekli KuCoin, söz konusu vadeli işlem platformunu Temmuz ayında piyasaya sürdü ve şimdiden Bitcoin perpetual sözleşmesini ciddi bir hacme ulaştırdı. 20 kata kadar kaldıraç sunan KuCoin, aynı zamanda ABD dolarını işlem çifti olarak ekledi.

Gan konu hakkında yaptığı açıklamada türev ürünlerinin kripto para sektöründe çok fazla ilgi görmediğini ve OKEx ile Huobi gibi önde gelen kripto para borsaları yüzünden belirli yatırım eşiklerine sahip olduğunu ifade etti.  İki borsanın minimum Bİtcoin sözleşme bedelinin 100 dolar olduğunu belirten CEO, bireysel katılımcıların yatırımlarını arttırmak için bu limitin 1 dolar kadar düşük olması gerektiğine dikkat çekti.

KuMEX tam olarak bu sebepten XBTUSDM perpetual kontrata yatırım limitini 1 dolara indirdi diyen CEO, platformun buna ek olarak İngilizce, basitleştirilmiş Çince ve Rusça desteklediğini vurguladı. Yakında platforma Türkçe dil desteği geleceğini de belirten CEO, yerel piyasaya giriş sinyalleri de vermiş oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment