Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurumsal Şirketin Elindeki 17 Altcoin Netleşti: Hiçbirinde Satış Yapmıyor!

Hong Kong merkezli dijital varlık platformu Amber Group, portföyünde halihazırda bulunan yapay zeka odaklı altcoin’e ekleme yaptı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre Amber Group, yapay zeka odaklı kripto para Render (RNDR) için harekete geçti.

Veriler, şirketin 27 Mart günü 1,1 milyon dolar değerinde 99.998 RNDR satın aldığını gözler önüne serdi. Şirket daha önce 4,68 milyon dolar maliyetle 1,1 milyon dolar değerinde 1,07 milyon RNDR almıştı. Şimdiye kadar hiç satış yapmayan Amber’in bu yatırımından toplam karı 6,8 milyon doları geçti.

Şirket şimdiye kadar 17 farklı kripto para projesine yatırım yaptı ve sadece iki tanesi dışında hepsi yüksek oranda kar bıraktı. Bu 17 altcoin’de henüz hiç satış gerçekleştirmeyen Amber’in toplam karı 25 milyon doları aştı.

Amber Group’un elinde tuttuğu altcoinler arasında RNDR, AGIX, GALA, QBT, SUPER, IMX, INJ, SAND, COTI, BEAM, JASMY, PYR, ARB, OP, ENJ, ILV ve LRC yer aldı.

Şirket şimdiye kadar sadece SAND, ENJ ve LRC yatırımından kar edemezken en çok kar bırakan altcoinler ise RNDR, AGIX ve GALA oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!