Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurumsal Yatırımcılar Bu Altcoin’e Yöneldi: Üç Katlık Prim Oluştu!

Varlık yönetim şirketi Grayscale’in regüle edilmiş fonu Grayscale Chainlink Trust, neredeyse üç katlık bir primle işlem görüyor.

Grayscale’in LINK için oluşturduğu fonun hisseleri, LINK’in spot piyasadaki fiyatının üstüne %200’lük bir primle satılıyor.

Grayscale Chainlink Trust (GLNK), 31 Ekim’de 21 dolardan işlem görürken bir haftada neredeyse %100’lük bir büyüme yaşadı ve 39 dolardan kapanış yaptı. Her biri yalnızca 12 dolarlık LINK’e karşılık gelen GLNK hisseleri, spot piyasadan yaklaşık üç kat daha pahalı.

Grayscale’in Mayıs 2022’de piyasaya sürdüğü bu ürün, genel olarak %20’yi aşan primlerle işlem görüyor. Bu oran birkaç kez %150’ye kadar tırmansa da daha önce hiç bu kadar yüksek bir seviyeye ulaşmamıştı.

Chainlink Topluluk Elçisi ChainLinkGod.eth, “GLNK’nin yönetimi altındaki varlıkların değeri yalnızca 4 milyon dolar civarında olsa da kurumsal yatırımcılara yönelik bir üründe talebin bu kadar arttığını görmek ilginç.” dedi.

Chainlink geliştirmecileri geçen ayın başında ağdaki gecikmeleri azaltmak için “Veri Akışı” adlı bir ürün geliştirdiler. LINK, son 30 gün içerisinde gösterdiği %84,2’lik yükselişle piyasanın en iyi performans gösteren isimlerinden oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!