Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurumsal Yatırımcılar Güncelleme Öncesi Ether Alıyor -Cumberland

Kripto para piyasasında piyasa yapıcı olarak faaliyet gösteren Cumberland ekibine göre kurumsal yatırımcılar, büyük güncelleme öncesinde ether (ETH) almaya başladı.

Cumberland ekibi tarafından yapılan açıklamalara göre ether fiyatında son birkaç gün içerisinde görülen yükseliş, Ethereum ağında gerçekleşmesi beklenen büyük güncellemeden kaynaklanıyor.

Ethereum geliştiricileri, Birleşme (The Merge) güncellemesini 6 Temmuz’da Sepolia test ağında başarıyla hayata geçirdiler. Cumberland ekibine göre bu, asıl güncellemenin sonbaharın başında gelebileceğine işaret olabilir.

Ethereum geliştiricileri, geçtiğimiz hafta düzenledikleri toplantıda güncellemenin eylül ayında gerçekleşebileceğini ifade ettiler. Ancak bunun kesin bir tarih olmadığını eklemek gerekiyor.

Cumberland tarafından yapılan açıklamalar, kurumsal yatırımcıların bu güncelleme öncesinde ether almaya başladığını gösteriyor:

“Tezgah-üstü (OTC) platformumuz ve API’mız aracılığıyla (ETH’ye) bir fon akışı olduğunu görüyoruz. Alım/satım rasyosu geçen hafta uzun pozisyonların lehine kaydı ve alım yapanlar, kurumsallardan oluşuyor.”

Ethereum’un kurucularından Vitalik Buterin de bugün Paris’teki etkinlikte Birleşme güncellemesini değerlendirdi ve bunun ETH’yi uzun vadede çok daha ölçeklenebilir bir sistem haline getirebileceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!