Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kurumsal Yatırımcıları Hedefleyen Ledger New York’ta Ofis Açıyor

Kurumsal yatırımcılara özel hizmetler sunmayı düşünen Ledger, New York’ta yeni bir ofis açmaya karar verdi.

Kurumsal Hizmet

Kripto para sektörünün önde gelen donanım üreticilerinden Ledger, New York’ta yeni bir ofis açmayı planlıyor.

Bir süredir Ledger Vault adlı bir emanet hizmeti geliştiren Ledger, bu hizmeti New York’a taşımak istiyor. Şirketin bu hizmeti başlıca kurumsal yatırımcılara hitap ediyor.

Ledger Vault’un erken erişim sürecini bu yılın Mayıs ayında aktifleştiren şirket, projenin küresel ayağını yönetmesi için Intercontinental Exchange’in (ICE) eski yöneticilerinden Demetrios Skalkotos’u görevlendirdi.

Ledger, New York’ta açacağı ofis hakkında bir duyuru yayınladı ve sunacağı hizmetler hakkında bazı detaylar verdi. Şirketin CEO’su olan Pascal Gauthier, yayınlanan duyuruda şöyle söylüyor:

“Finans dünyasının kalbi New York’ta atıyor ve burası Ledger Vault projesinin yönetimi için çok ideal.”

Kurumsal yatırımcıların kripto para sektörüne duydukları git gide artıyor. Bu yatırımcılardan gelen talep, kripto para şirketleri tarafından da yavaş yavaş karşılanmaya başladı. Ledger’ın yanı sıra ICE da tamamen kurumsal yatırımcılara özel olarak hazırlanmış yeni hizmetler geliştiriyor.

ICE bünyesindeki Bakkt platformunun kısa süre içerisinde gerekli izinleri alması ve Ocak ayının sonunda Bitcoin tabanlı vadeli işlem sözleşmelerini kullanıma açması bekleniyor.

Ledger Vault Projesi

Ledger’ın geliştirdiği bu yeni proje, hedge fonu gibi şirketlere bağlı birkaç farklı üyenin aynı kripto para cüzdanına erişebilmesine olanak tanıyor.

Skalkotos’un yorumlarına göre temelinde bir emanet hizmeti olarak tanıtılan bu proje şimdiden çok fazla kişinin ilgisini çekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment